Post by fieseoguasecool on Feb 18, 2022 5:50:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknout všechny ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra! Trochu moc reklam.
Otravné 🤬 Tuto hru jsem hrál příliš dlouho na to, abych nevěděl, jak správně zamířit! Některé z mých 'slečen' jsou falešné!!
Bylo to skvělé bez přerušení, už jsem nemohl vypnout zvuk.
Zábavná malá hra, příliš mnoho reklam, ale to jde s územím.
Líbí se mi tato hra, ale někdy, když máte 2 nebo 3 další šance, stále nezískáte správnou barvu, je to dost těžké na to, abyste udělali ten správný výstřel, ale programátor nedovolí, aby koule měly správnou barvu
Úžasný!!. Udržuje mě to zaneprázdněné a šťastné.
Po každé hře se objeví stejná reklama! Stalo se to tak otravným, že můžu smazat. Je to smutné, protože miluji hru samotnou.
Nejlepší příklad hry mezi reklamou (při dokončení úrovně, blízko konce hry, aktivace na obrazovce, pokud byla obrazovka hry dříve otevřena). Musíte mít štěstí, abyste byli odměněni na konci vítězného turnaje (i když se tvrdilo, že je odměněn pokaždé). Po skončení turnaje se pokaždé zobrazí zpráva o žádném bezdrátovém připojení, žádné odměně a načtení nových úrovní. Nebudete překvapeni, když poznáte tuto společnost/osobu bez podpory QA/neefektivní QA.
Zábavná hra, ale má pár chyb. Reklamy občas způsobí, že hra ztratí zvuk. Pro obnovení je nutný restart. Hra také čas od času zobrazí obrazovku potvrzení nákupu na Google Play, i když jsem o její zakoupení nepožádal.
Nelíbí se mi, že má tolik power-upů a že má omezené pohyby. Prostě se mi líbí myšlenka klasické bublinové hry, kde jednoduše prasknete bubliny a pokud bubliny dosáhnou dna, protože neděláte zápalky, prohrajete. Líbí se mi však, že vám poskytuje vodítko, abyste věděli přesnou trajektorii bubliny, kterou spouštíte. Estetika je také opravdu pěkná: lesklá, čistá a barevná.
Zábavná hra. Ale vy jste tak pověsili peníze a kupovali si věci, abyste mohli hrát hru, nemůžete hrát. Dostal jsem jen 55 fází a vaše prasátko mi brání získat peníze, které vydělám. A nemůžu si koupit nástroje, které potřebuji ke hře.
Milujte rychlost hry, krásné barvy bublin neunavují vaše oči! Peníze banky nelze použít, pokud si nekoupíte upgrade! Příliš mnoho přidání!
Tato hra neposkytne slíbené odměny ve hře Crown League. Bohužel tento problém není vyřešen po měsících hraní a opakovaných výskytech přesně stejného problému. Zákaznický servis je ve velmi vzdáleném časovém pásmu a má pouze skladové odpovědi na požadavky na řešení, takže komunikace je velmi pomalá a neuspokojivá. To se stalo minimálně 5x. Žádná kompenzace nebyla nabídnuta ani doručena.
Myslela jsem, že je to další "POP IT" hra, kterou můj manžel hraje, ale není. Tohle se mi líbí 1 víc.
Jsem závislý!! O pár měsíců později a stále tuto hru miluji. S reklamami jsem neměl žádné problémy, jak jsem četl v jiných komentářích. Líbí se mi, jak se postupně stává těžší a těžší zbavit se všech svých bublin, čím více úrovní stoupáte, ale není to nemožné, abych nakonec nebyl frustrovaný. Z hraní tohohle mám šrumec. Ve skutečnosti jsem minulý týden moc nehrál, protože jsem byl příliš zaneprázdněn a zjistil jsem, že mi chybí praskání bublin... lol.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Hádanky bzch
Miluji to! Je to hra, kterou spolu můžeme hrát já i moje vnučka
Zbavit se, pokud je to zbytečné, po úrovni 1440 žádné další úrovně a hodně to zamrzí
Potřebuje Lil více vzrušení. Je to nuda Lil. Právě dnes staženo. Může to však odinstalovat 😩
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Câu đố vlqj
Proč jsou najednou všichni nuceni hrát na jiné úrovni, proti sobě?! To by měla být vedlejší linie, jako možnost, nikoli povinná! Chci se vrátit na svou normální úroveň...pokud to nebude možné, odinstaluji a najdu si něco jiného na hraní. Mohl bych dostat odpověď, zda je to možné, prosím? dík
Pravděpodobně nejlepší bubble pop hra, kterou jsem hrál. Dobrá grafika, příjemné a hlavně žádné dlouhé reklamy. Přinutí vás sledovat reklamu téměř po každé úrovni, ale pokud jsou to pouze 5 sekundové reklamy, jsem s nimi v pohodě. Pokud to odtud začne jít dolů, vrátím se a aktualizuji. Zatím je to ale dobré. Vlastně jedna věc, která by byla skvělá, je, kdyby přidali nějaký druh příběhu.
Miluji hru, zabavuje mě. Dokončili jste úroveň 1700 a dostali se do Crown Game, vyhráli první hru, ale bylo těžké jít dál, protože se neustále objevuje Check Your Internet. Mám plné připojení k internetu, prostě už nemůžu hrát. FRUSTROVANÝ A CHCETE JÍT DÁL.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Головоломки cwm
Příliš mnoho reklam. Existuje mnohem více bublinových pop aplikací bez reklam. Odinstalováno! Neztrácejte čas.
Příliš mnoho reklam, ze kterých se nemůžete dostat, aniž byste hru ukončili!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Головоломки atb
Dal bych hodnocení 5, pokud byste vyhráli více mincí. Proč jich prasátko dostane tolik a vy tak málo vyhrajete? Také reklama, kterou jsem viděl, byla důvodem, proč jsem si aplikaci stáhl, neexistuje žádná známka úrovně. plánovat odinstalovat
Hra má během hraní příliš mnoho reklam
Skvělá hra čeká na novou aktualizaci. Na úrovni 738 čeká věčně. Byla to skvělá hra, ale začali tímto turnajem o korunu. Zabilo to pro mě 😞. Odmítněte si koupit peníze Goggle za tuto hru, když turnaj běží. Chcete-li vývojářům odpovědět.. COkoli
Zatím docela v pohodě. V této hře se můžete ztratit celé hodiny
Opravdu si myslím, že tato hra je dobrá, ale MNOHA REKLAMY. Proč jsi přidal tolik reklam?!
Tato hra začíná docela snadno. Ale samozřejmě se jedná o logickou hru zdarma, takže ji nakonec sužuje RNG, až je hraničně nehratelná. V práci je příliš mnoho proměnných do té míry, že buď šrotujete čirou náhodou, nebo plýtváte těžce vydělanými penězi za mince a předměty. Naštěstí tuto hru vidím pro cynické sbírání peněz a nedostanete ze mě ani cent. Ani už nebudu ztrácet čas hraním tohoto odpadu. Odinstalováno!
Úrovně by měly být obtížnější a hra, která trvá věčně, by byla skvělým pojmem
Je to zábavná rally jednoduchá a rychle se pohybující hra. Rád si hraji.
Reklama ukazovala snahu naplnit lahve. Ale to musí být ve hře daleko. Hrálo se znovu na lev. 10 a žádné láhve k naplnění
Umístění tlačítek a „pohodlné“ způsoby pomalého načítání se vás snaží přimět k nákupu bez přidávání nebo utrácení peněz. Hra samotná je průměrná.
Je to zábavné a donutí vás to trochu přemýšlet. Jsem si jistý, že s postupem hry to bude náročnější. Tuto hru nehraju dlouho, takže se stále učím různé pohyby.
Crazy Diner: Cooking Game אסטרטגיה qjt
Je to zábavná hra, líbí se mi způsob, jakým se bubliny nehrají dlouho, ale myslím, že budu hrát víc, až to bude náročnější
Některé reklamy, na které mě tato aplikace zavede, se nezavřou. Konec hry. Reklama obchodu Google Play to dělá pokaždé.
Na mnoho reklam. Nemám problém se sledováním reklam, ale je jich prostě hodně.
Hra vypadala zábavně a byla podobná mé oblíbené hře Bubble witch Saga 3, ale po asi 30 minutách hraní jsem se rozhodl přestat hrát kvůli dlouhým přidáváním. Prosím, neříkejte mi, že k udržení hry potřebujete doplňky, protože jsem hrál Bubble witch Saga 3 už asi 4 roky a nikdy jsem nemusel sledovat přidání nebo vyskakovací okno. Možná byste si měli nechat poradit od takových podniků. Vaše hra byla v pořádku. Jen odmítám sedět a dívat se na přídavek. Promiňte. Jen říkám
Stejně jako všechny tyto hry z obchodu Play i tato začíná dobře.Ale víte...reklamy všech her, které jste nahlásili nebo které jste čekali na ukončení, abyste mohli přejít na další úroveň. I když z jedné z bubble popper her, tahle je docela dobrá, dají vám pár Karen snímků a efektní explodující bubliny barevné bublinkové prdy zabíjející všechny ostatní bubliny, a pak... Tady opět přichází ta hloupá reklama na slova soduko, tahání špendlíky, více bloků více křížovek více stejného.
Hra mě baví. Reklamy jsou součástí free to play a nepřipadá mi to příliš rušivé.
Není dost koulí, pokud nechcete utratit spoustu peněz, abyste prošli úrovněmi.
Opravdu jsem si užíval úroveň dovedností této hry. Jsem velmi zklamaný, že to vyžaduje, abych zaplatil za prasátko plné zlaťáků. V této době covidu a dalších problémů mi připadá smutné, že mi připomíná, že po penězích je tak málo. Velmi zklamaný
Zábava. Snadné se správným množstvím výzev.
Sracka ho..ven ktera z Vas chce tahat jen $
Donedávna měl 5. Nyní havaruje téměř u každé reklamy. Žádná změna hardwaru! Opravte to, abyste získali zpět svých 5 hvězdiček.
Velmi zábavné hraní bez zcela nemožných pohybů